Het is tijd om onderweg naar MAAS! te gaan! Tijdens deze unieke ‘Maas-Voyage’ reis je langs een wereld aan cultuur. Heb je trek in cultuur? Stop dan om je ’theater tank’ te vullen met adembenemende voorstellingen of maak een ‘performance pitstop’ bij een van de zes locaties.

magisch THEATERTJE

Molenweg 4, Maastricht

Magisch Theatertje Mini-Festival
8 sept
19:30 – 23:00
Headspace: Electric Circus
8 sept
19:30
Cantos Animata
8 sept
20:00, 21:00 & 22:00
Maandochter
8 sept
20:30, 21:30 & 22:30

BANKA studio's

Bankastraat 3, Maastricht

Rik Chaubet Masterclass
6 sept
20:00

costa KESSELSKADE

Kesselskade, Maastricht

The Eyes
8 sept
19:00 & 20:30 & 22:00
Leen Zijlmans
8 sept
20:00
Frank Verkooyen
8 sept
21:30

theaterschool DE ZUIDERLINGEN

Herbenusstraat 89, Maastricht

Open Dagen
6, 7, 8 & 9 sept

centre CERAMIQUE

Avenue Ceramique 50, Maastricht

De Mix Nederland ‘Vieren!’
6, 7 & 8 Sept
Proefles Piano
6, 7 & 8 Sept
Proefles Harp
6, 7 & 8 Sept

natuurhistorisch MUSEUM

De Bosquetplein 7, Maastricht

Waterbeestjessafari
6 sept
14:00

theater AAN HET VRIJTHOF

Vrijthof 47, Maastricht

De Zolder Revue
8 sept
20:30

WELKOM
bij EDITIE
2023 van
maas!

FESTIVAL

Stadsfestival MAAS! is het verlengde van je vakantie: een gratis toegankelijk cultuurfestival waar kunst, theater, muziek, dans, film en food samenkomen.

Van 6 – 8 september is het tijd om ‘onderweg naar MAAS!’ te gaan. Tijdens deze ‘Maas voyage’ kun je ‘theater tanken’ bij Het Magisch Theatertje en theaterschool de Zuidelingen, een ‘performance pitstop’ maken bij Banka Studios, en proeven van cultuur bij Kuma Muziekschool Maastricht.

In het weekend van 9 & 10 september transformeren verschillende locaties in de stad in jouw favoriete vakantieplekken. Denk aan Bassin Beach, waar een muzikale en theatrale strandsfeer in en om het water zal heersen. Aan de Costa Kesselskade zing je mee met bekende artiesten, op het Vrijthof vind je de Vrijthof Village, een dorp op het plein in mediterrane sferen met een eigen museum, markt en muziek. En vergeet natuurlijk Camping Kosmos niet! Op het Richie Backfire plein gaat onder de openlucht het dak van de tent! Kan dat? Natuurlijk! Want waar je ook bent, cultuur omringt je.

Het festival is er voor iedereen, van jong tot oud. Er worden zelfs speciaal Maas-Voyage bussen ingezet om je tijdens naar het festival te brengen. Dus duik er ‘es in het programma en dompel jezelf onder in een vakantie vol culturele verrassingen!

Adres
Rechtstraat 30, 6221 EJ Maastricht

E-Mail
contact@festivalmaas.nl

Telefoon
0616445828 Petra
0629917374 Seb

Website
www.culturamosae.nl

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.

We spannen ons in om het festival MAAS! voor iedereen toegankelijk te maken. Naast het feit dat het festival volledig gratis is, zorgen we ervoor dat de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn voor bezoekers met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers.

Costa Kesselskade, Vrijthof Village en Bassin Beach zijn allemaal gelijkvloers toegankelijk.

Voor Camping Kosmos is er bij de ingang een trap aanwezig. We hebben echter een alternatieve ingang voor mensen met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers gecreëerd. Deze ingang bevindt zich aan de achterkant van het festivalterrein, naast het witte huisje en de slagboom. Je kunt deze ingang vinden door het volgende adres in te voeren: Fransensingel 65, Maastricht. Hierdoor hoef je niet de trap naast Lumìere en Bureau Europa te gebruiken.

TOEKANGELIJKHEID
van maas!

FESTIVAL