Okidok

Cristobal en Ziegmund hebben droomlichamen, de lichamen van sterren. Gespierd, elegant, behendig, gevat en zich terdege bewust van al hun ongelooflijke kwaliteiten, geven zij een grootse demonstratie van hun talenten. En hun palet is erg breed. Puur talent, het neusje van de zalm van de acrobatiek, de foie gras van de mime, het spek van de dans, kortom de rauwe poëzie van de grote jaren van de music hall.

SLIPS INSIDE gebruikt dezelfde lichaamstaal als HA HA HA, stil gebarentheater doorspekt met borborygms, maar deze keer in een totaal andere esthetiek. De make-up en de grote schoenen maken plaats voor het naakte bewijs van het lichaam van de acrobaat. Ondergedompeld in de eerste fundamenten van de circusvoorstelling, een demonstratie van trucs of vaardigheid, worden de personages voortgestuwd door hun dwaasheden, hun pretenties en hun onhandigheid. Een spel dat improvisatie aanmoedigt, de ontwikkeling van eigenaardigheden binnen het duo, in constante dialoog met het publiek.

Deze personages zijn geboren op straat, in de show “SLIPS EXPERIENCE”. Ze componeerden met het onverwachte en schreven de show met wat de verrassingen van de straat boden. Na de straat, waren het het cabaret en het circus die deze gekke acrobaten verwelkomden. En natuurlijk boden zij zichzelf een ruimere, intiemere en soms rijkere expressieruimte aan: het podium.

Deze show is erkend door het Tournées Arts et Vies.
(code 12096-3)

Tot stand gebracht met de hulp van de Franse Gemeenschap, Algemene Directie van Cultuur, Algemene Dienst voor Uitvoerende Kunsten.

8 Sept

18:45 - 20:00

Danspodium

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.