Camping Kosmos

The place to be tijdens MAAS! is toch zeker Camping Kosmos: een nieuw initiatief van Wim Smeets (Muziekgieterij), Servé Hermans (Toneelgroep Maastricht) en Renske Thomas (Cultura Mosae). Muziek, theater, beeldende kunst, literatuur, dans en debat ontmoeten elkaar in deze gateway naar het culturele universum.

Je krijgt caravans en tenten, een pierenbadje midden op het Vrijthof, toiletrollen voor onder je arm en natuurlijk de campingbingo op zondagmiddag!
Met MAAS! en Camping Kosmos krijgt het culturele seizoen na een aantal jaren zoeken eindelijk een nieuwe vorm. Meer dan enkel een vakantieoord is Camping Kosmos een kunstenfestival met een hoogwaardig artistiek profiel. Het is een type activiteit dat we de afgelopen jaren op deze plek niet zagen. Een artistieke luis in de pels, cultureel schuurpapier in het hartje van de stad. Camping Kosmos krijgt een hoogwaardige programmering. Dit is mogelijk dankzij de genereuze bijdrage van Fonds ZOZ van het Prins Bernhard Cultuurfonds, de VriendenLoterij, Gemeente Maastricht, Provincie Limburg en andere partners van festival MAAS!

Verwacht dans, theater, food, cabaret, debat een pop-up museum van het Bonnefanten en natuurlijk heel veel muziek!

timetable

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.