wat is maas!?

EEN NIEUW, TERUGKEREND EVENEMENT DAT DIT JAAR VOOR HET EERST PLAATSVINDT VAN 2 TOT EN MET 5 SEPTEMBER 2021.

MAAS! pakt je vast en laat je niet meer los!
Tussen 2 en 5 september ben je helemaal op je plek in Maastricht. Samen kijken we terug op het moeilijk jaar dat achter ons ligt en kijken we vooruit naar een nieuwe fase: tijdens MAAS! vieren we elkaar en het leven.

In de hele binnenstad, Wyck en een aantal omliggende wijken zul je de Mestreechter Geis weer voelen als nooit tevoren. Samen creëren we een moment voor de stad, een moment om weer samen te zijn, om Maastricht te zijn.

Op elke hoek een verrassing, een ratatouille aan activiteiten en nieuwe energie. Cultuur, sport & gezondheid, onderwijs & educatie, het sociaal-maatschappelijk veld, ondernemers en expats zorgen voor invulling van het lange weekend. Ook worden via MAAS! de krachten gebundeld met o.a. events als Bruis, het PAS festival en Swim to fight Cancer. Zo laten we samen creatief en authentiek Maastricht zien op haar allerbest: lokaal en eigen, met internationale kwaliteit.

MAAS! is een initiatief van Stichting Cultura Mosae, in samenwerking met Stichting Cultuur in Maastricht, Centrummanagement Maastricht en Gemeente Maastricht.