duik ER ‘es in
Muziek

Janine Kitzen

Italië is een zintuiglijk land. De geur van basilicum, citrusvruchten en rozemarijn spreekt denkend aan Italië even tot de verbeelding als de tongstrelende gerechten met mooie wijnen en muziek die het hart beroert. Volare brengt deze zintuiglijke sferen samen met een hoofdrol voor Napolitaanse liedjes over liefde, leven en levenslust. Janine Kitzen neemt u samen met haar combo mee op een Italiaanse reis met romantische ballades als ook vrolijke volksliedjes die internationaal populariteit genieten. Hartstochtelijk en heerlijk. Liedjes die meteen de bloedbaan ingaan.

Volare. Misschien samen met O Sole Mio het bekendste en meest gecoverde liedje uit Italië. Volare betekent vliegen. Het is dan ook Volare dat als een sierlijke strik om de avond gebonden wordt. Want het liedje staat voor ongedwongen ergens naartoe gaan. Samen wegvliegen. Op naar Italië!


​Janine’s singing career starts at a young age. After finishing her study classic singing at Maastricht Conservatory, she won first prize in a Dutch TV-vocal competition called Una Voce Particolare. She has done many performances as soloist in the Netherlands as well as on prestigious international stages. She also appeared in many classical concerts, operas, operettas and musicals. Her versatile sound and stage presence lead to a number of leading roles in musicals. In Stuttgart she played two years the main role Christine in The Phantom of the Opera in a Stage Entertainment Germany production by Joop van den Ende.

As a solo artist Janine collaborated in many concerts and productions in Belgium, Germany and Italy but also in the Czech Republic, Australia, Switzerland and Russia and recently in the West African capital of Ghana.

More about Janine
Foto: Giuseppe de Felice

BASSIN beach

9 Sept

12.00

Bassin, Maastricht

Janine foto Giuseppe De Felice VK

BEKIJK OP DEZE LOCATIE OOK:

Opera Compact (6+)
12.45
Magisch Theatertje
Ieder uur vanaf 13.15
Diederick’s Duel
13:15
Kadebaden
14.00 & 15.00
Viktor
14:30
Jazz Orchestra of the Concertgebouw
15.30

WELKOM
bij EDITIE
2023 van
maas!

FESTIVAL

Stadsfestival MAAS! is het verlengde van je vakantie: een gratis toegankelijk cultuurfestival waar kunst, theater, muziek, dans, film en food samenkomen.

Van 6 – 8 september is het tijd om ‘onderweg naar MAAS!’ te gaan. Tijdens deze ‘Maas voyage’ kun je ‘theater tanken’ bij Het Magisch Theatertje en theaterschool de Zuidelingen, een ‘performance pitstop’ maken bij Banka Studios, en proeven van cultuur bij Kuma Muziekschool Maastricht.

In het weekend van 9 & 10 september transformeren verschillende locaties in de stad in jouw favoriete vakantieplekken. Denk aan Bassin Beach, waar een muzikale en theatrale strandsfeer in en om het water zal heersen. Aan de Costa Kesselskade zing je mee met bekende artiesten, op het Vrijthof vind je de Vrijthof Village, een dorp op het plein in mediterrane sferen met een eigen museum, markt en muziek. En vergeet natuurlijk Camping Kosmos niet! Op het Richie Backfire plein gaat onder de openlucht het dak van de tent! Kan dat? Natuurlijk! Want waar je ook bent, cultuur omringt je.

Het festival is er voor iedereen, van jong tot oud. Er worden zelfs speciaal Maas-Voyage bussen ingezet om je tijdens naar het festival te brengen. Dus duik er ‘es in het programma en dompel jezelf onder in een vakantie vol culturele verrassingen!

Adres
Rechtstraat 30, 6221 EJ Maastricht

E-Mail
contact@festivalmaas.nl

Telefoon
0616445828 Petra
0629917374 Seb

Website
www.culturamosae.nl

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.

We spannen ons in om het festival MAAS! voor iedereen toegankelijk te maken. Naast het feit dat het festival volledig gratis is, zorgen we ervoor dat de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn voor bezoekers met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers.

Costa Kesselskade, Vrijthof Village en Bassin Beach zijn allemaal gelijkvloers toegankelijk.

Voor Camping Kosmos is er bij de ingang een trap aanwezig. We hebben echter een alternatieve ingang voor mensen met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers gecreëerd. Deze ingang bevindt zich aan de achterkant van het festivalterrein, naast het witte huisje en de slagboom. Je kunt deze ingang vinden door het volgende adres in te voeren: Fransensingel 65, Maastricht. Hierdoor hoef je niet de trap naast Lumìere en Bureau Europa te gebruiken.

TOEKANGELIJKHEID
van maas!

FESTIVAL