duik ER ‘es in
Film

Lumiere Cinemini (2-6 jaar)

Beleef je allereerste bioscoopbezoek in Taartrovers Cinemini! Speciaal voor de allerkleinste filmfans (in wording) trakteert Lumière kinderen (2-6 jaar) vanaf september om de week op een onvergetelijke film- en speelervaring. Na het kijken van korte films is het tijd om samen te spelen in een betoverend lichtlandschap. Op Festival Maas organiseren we Taartrovers Cinemini voor het eerst.

Let op! Er is maar beperkt plek voor deze try-out voorstelling, dus koop hier je (gratis) ticket om zeker te zijn van een plekje.

Taartrovers Cinemini wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Elisabeth Stroeven Fonds. Taartrovers Cinemini is ontwikkeld door Taartrovers en Eye Filmmuseum.

Experience your very first cinema visit at Taartrovers Cinemini! Especially for the tiniest movie fans, Lumière treats children (ages 2-6) to an unforgettable film and play experience every other week starting from September. After watching short films, it’s time to play together in an enchanting light landscape. We’re introducing Taartrovers Cinemini for the first time at the Maas Festival.

Please note! There are limited spots available for this trial performance, so secure your (free) ticket here to ensure your spot.

Taartrovers Cinemini is made possible in part by a contribution from the Elisabeth Stroeven Fund. Taartrovers Cinemini has been developed by Taartrovers and the Eye Filmmuseum.

BASSIN beach

10 Sept

10.30

Lumière cinema, Maastricht

FOTOEN~4

BEKIJK OP DEZE LOCATIE OOK:

Gabe & Coen
18:00
Stadswandelingen Bureau Europa
11.00 & 14.00
Kids & Familie workshop Lumière Cinema
14.00 – 17.00
Familiecinema: korte animatiefilms (6+)
14.00 – 17.00
PAS Film & Talk The Mystery of MS
14.00
PAS Film & Talk The Underground Astronaut
15.00

WELKOM
bij EDITIE
2023 van
maas!

FESTIVAL

Stadsfestival MAAS! is het verlengde van je vakantie: een gratis toegankelijk cultuurfestival waar kunst, theater, muziek, dans, film en food samenkomen.

Van 6 – 8 september is het tijd om ‘onderweg naar MAAS!’ te gaan. Tijdens deze ‘Maas voyage’ kun je ‘theater tanken’ bij Het Magisch Theatertje en theaterschool de Zuidelingen, een ‘performance pitstop’ maken bij Banka Studios, en proeven van cultuur bij Kuma Muziekschool Maastricht.

In het weekend van 9 & 10 september transformeren verschillende locaties in de stad in jouw favoriete vakantieplekken. Denk aan Bassin Beach, waar een muzikale en theatrale strandsfeer in en om het water zal heersen. Aan de Costa Kesselskade zing je mee met bekende artiesten, op het Vrijthof vind je de Vrijthof Village, een dorp op het plein in mediterrane sferen met een eigen museum, markt en muziek. En vergeet natuurlijk Camping Kosmos niet! Op het Richie Backfire plein gaat onder de openlucht het dak van de tent! Kan dat? Natuurlijk! Want waar je ook bent, cultuur omringt je.

Het festival is er voor iedereen, van jong tot oud. Er worden zelfs speciaal Maas-Voyage bussen ingezet om je tijdens naar het festival te brengen. Dus duik er ‘es in het programma en dompel jezelf onder in een vakantie vol culturele verrassingen!

Adres
Rechtstraat 30, 6221 EJ Maastricht

E-Mail
contact@festivalmaas.nl

Telefoon
0616445828 Petra
0629917374 Seb

Website
www.culturamosae.nl

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.

We spannen ons in om het festival MAAS! voor iedereen toegankelijk te maken. Naast het feit dat het festival volledig gratis is, zorgen we ervoor dat de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn voor bezoekers met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers.

Costa Kesselskade, Vrijthof Village en Bassin Beach zijn allemaal gelijkvloers toegankelijk.

Voor Camping Kosmos is er bij de ingang een trap aanwezig. We hebben echter een alternatieve ingang voor mensen met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers gecreëerd. Deze ingang bevindt zich aan de achterkant van het festivalterrein, naast het witte huisje en de slagboom. Je kunt deze ingang vinden door het volgende adres in te voeren: Fransensingel 65, Maastricht. Hierdoor hoef je niet de trap naast Lumìere en Bureau Europa te gebruiken.

TOEKANGELIJKHEID
van maas!

FESTIVAL