duik ER ‘es in
Expo

Marres Festival of Love

Deel jouw verhalen over de liefde en maak deel uit van de bijzondere tentoonstelling Goodbye to Love, te zien vanaf 1 oktober!

Op zaterdag 9 en zondag 10 september kun je bij Marres (Capucijnenstraat 98) items inleveren die te zien zullen zijn in het liefdesarchief ‘Memorabilia of a Broken Heart’. Dat album waarbij je het niet droog houdt, de tandenborstel van je ex, of een lief briefje dat je altijd hebt bewaard. Ze worden voorzien van een label, zodat je je memorabilia later ook weer netjes terug krijgt. Laat je ook verrassen door de andere nieuwe tentoonstellingen, workshops en evenementen en maak kennis met de jongerenafdeling Extended.

Op zaterdag 9 september staat er een Marres Love Booth op Bassin Beach, waar je jouw verhalen over de liefde kunt delen.

Meer info: www.marres.org.

Share your stories about love and be part of the special exhibition Goodbye to Love, on view from October 1!

On Saturday 9 and Sunday 10 September, you can hand in items at Marres (Capucijnenstraat 98) that will be on display in the love archive ‘Memorabilia of a Broken Heart’. That album you can’t keep dry, your ex’s toothbrush, or a sweet bill you’ve always kept. They will be labeled, so you can get your memorabilia back neatly later too. Also be surprised by our other new exhibits, workshops and events, and meet the Marres Extended youth section.

On Saturday, September 9, there will be a Marres Love Booth at Bassin Beach, where you can share your stories about love.

More info: www.marres.org.

BASSIN beach

9 Sept

12.00 - 17.00

Bassin, Maastricht

Hyesoo Park – Memorabilia of a Broken Heart no.39 VK

BEKIJK OP DEZE LOCATIE OOK:

Janine Kitzen
12.00
Opera Compact (6+)
12.45
Magisch Theatertje
Ieder uur vanaf 13.15
Diederick’s Duel
13:15
Kadebaden
14.00 & 15.00
Viktor
14:30

WELKOM
bij EDITIE
2023 van
maas!

FESTIVAL

Stadsfestival MAAS! is het verlengde van je vakantie: een gratis toegankelijk cultuurfestival waar kunst, theater, muziek, dans, film en food samenkomen.

Van 6 – 8 september is het tijd om ‘onderweg naar MAAS!’ te gaan. Tijdens deze ‘Maas voyage’ kun je ‘theater tanken’ bij Het Magisch Theatertje en theaterschool de Zuidelingen, een ‘performance pitstop’ maken bij Banka Studios, en proeven van cultuur bij Kuma Muziekschool Maastricht.

In het weekend van 9 & 10 september transformeren verschillende locaties in de stad in jouw favoriete vakantieplekken. Denk aan Bassin Beach, waar een muzikale en theatrale strandsfeer in en om het water zal heersen. Aan de Costa Kesselskade zing je mee met bekende artiesten, op het Vrijthof vind je de Vrijthof Village, een dorp op het plein in mediterrane sferen met een eigen museum, markt en muziek. En vergeet natuurlijk Camping Kosmos niet! Op het Richie Backfire plein gaat onder de openlucht het dak van de tent! Kan dat? Natuurlijk! Want waar je ook bent, cultuur omringt je.

Het festival is er voor iedereen, van jong tot oud. Er worden zelfs speciaal Maas-Voyage bussen ingezet om je tijdens naar het festival te brengen. Dus duik er ‘es in het programma en dompel jezelf onder in een vakantie vol culturele verrassingen!

Adres
Rechtstraat 30, 6221 EJ Maastricht

E-Mail
contact@festivalmaas.nl

Telefoon
0616445828 Petra
0629917374 Seb

Website
www.culturamosae.nl

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.

We spannen ons in om het festival MAAS! voor iedereen toegankelijk te maken. Naast het feit dat het festival volledig gratis is, zorgen we ervoor dat de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn voor bezoekers met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers.

Costa Kesselskade, Vrijthof Village en Bassin Beach zijn allemaal gelijkvloers toegankelijk.

Voor Camping Kosmos is er bij de ingang een trap aanwezig. We hebben echter een alternatieve ingang voor mensen met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers gecreëerd. Deze ingang bevindt zich aan de achterkant van het festivalterrein, naast het witte huisje en de slagboom. Je kunt deze ingang vinden door het volgende adres in te voeren: Fransensingel 65, Maastricht. Hierdoor hoef je niet de trap naast Lumìere en Bureau Europa te gebruiken.

TOEKANGELIJKHEID
van maas!

FESTIVAL