duik ER ‘es in
Muziek

Paulus Schäfer & Dominique Paats

Sous le Ciel de Paris – Preview
Een muzikale tocht door de Franse hoofdstad! Parijs is de stad van chansonniers als Édith Piaf, Charles Aznavour en George Brassens, maar ook van Sinti-gitarist Django Reinhardt en accordeonist Marcel Azzola.

Het accordeon en de gitaar ‘manouche’ zijn onlosmakelijk verbonden met al die schitterende melodieën die nog dagelijks langs de Seine rondzweven. Rasmuzikanten Paulus Schäfer (The Five Great Guitars) en Dominique Paats (voormalig eerste accordeonist bij het orkest van Danny Malando) nemen je mee op een muzikale tocht door Parijs: heerlijke chansons, echte musettes en opzwepende Hotclub de France. Voor MAAS! geeft het duo een preview van hun nieuwe theaterconcert. Beleef een virtuoze muzikale avond onder de sterrenhemel van Parijs!

A musical journey through the French capital! Paris is the city of chansonniers like Édith Piaf, Charles Aznavour, and George Brassens, but also of Sinti guitarist Django Reinhardt and accordionist Marcel Azzola.

The accordion and the ‘manouche’ guitar are inseparably linked to all those magnificent melodies that still drift along the Seine daily. Renowned musicians Paulus Schäfer (The Five Great Guitars) and Dominique Paats (former first accordionist in Danny Malando’s orchestra) take you on a musical journey through Paris: delightful chansons, authentic musettes, and exhilarating Hotclub de France. For MAAS!, the duo provides a preview of their new theater concert. Experience a virtuoso musical evening under the starry skies of Paris!

Geprogrammeerd door:

BASSIN beach

10 Sept

17:00

Ponton, Maastricht

Paats en Schafer

BEKIJK OP DEZE LOCATIE OOK:

Gabe & Coen
18:00
Lumiere Cinemini (2-6 jaar)
10.30
Stadswandelingen Bureau Europa
11.00 & 14.00
Kids & Familie workshop Lumière Cinema
14.00 – 17.00
Familiecinema: korte animatiefilms (6+)
14.00 – 17.00
PAS Film & Talk The Mystery of MS
14.00

WELKOM
bij EDITIE
2023 van
maas!

FESTIVAL

Stadsfestival MAAS! is het verlengde van je vakantie: een gratis toegankelijk cultuurfestival waar kunst, theater, muziek, dans, film en food samenkomen.

Van 6 – 8 september is het tijd om ‘onderweg naar MAAS!’ te gaan. Tijdens deze ‘Maas voyage’ kun je ‘theater tanken’ bij Het Magisch Theatertje en theaterschool de Zuidelingen, een ‘performance pitstop’ maken bij Banka Studios, en proeven van cultuur bij Kuma Muziekschool Maastricht.

In het weekend van 9 & 10 september transformeren verschillende locaties in de stad in jouw favoriete vakantieplekken. Denk aan Bassin Beach, waar een muzikale en theatrale strandsfeer in en om het water zal heersen. Aan de Costa Kesselskade zing je mee met bekende artiesten, op het Vrijthof vind je de Vrijthof Village, een dorp op het plein in mediterrane sferen met een eigen museum, markt en muziek. En vergeet natuurlijk Camping Kosmos niet! Op het Richie Backfire plein gaat onder de openlucht het dak van de tent! Kan dat? Natuurlijk! Want waar je ook bent, cultuur omringt je.

Het festival is er voor iedereen, van jong tot oud. Er worden zelfs speciaal Maas-Voyage bussen ingezet om je tijdens naar het festival te brengen. Dus duik er ‘es in het programma en dompel jezelf onder in een vakantie vol culturele verrassingen!

Adres
Rechtstraat 30, 6221 EJ Maastricht

E-Mail
contact@festivalmaas.nl

Telefoon
0616445828 Petra
0629917374 Seb

Website
www.culturamosae.nl

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.

We spannen ons in om het festival MAAS! voor iedereen toegankelijk te maken. Naast het feit dat het festival volledig gratis is, zorgen we ervoor dat de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn voor bezoekers met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers.

Costa Kesselskade, Vrijthof Village en Bassin Beach zijn allemaal gelijkvloers toegankelijk.

Voor Camping Kosmos is er bij de ingang een trap aanwezig. We hebben echter een alternatieve ingang voor mensen met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers gecreëerd. Deze ingang bevindt zich aan de achterkant van het festivalterrein, naast het witte huisje en de slagboom. Je kunt deze ingang vinden door het volgende adres in te voeren: Fransensingel 65, Maastricht. Hierdoor hoef je niet de trap naast Lumìere en Bureau Europa te gebruiken.

TOEKANGELIJKHEID
van maas!

FESTIVAL