duik ER ‘es in
Workshop

Waterbeestjessafari

De waterbeestjessafari is VOL!

Onder het wateroppervlak bruist een ongezien leven. Ga mee op onderwatersafari om dit te ontdekken. We denken bij safari aan Afrikaanse savannes met leeuwen en olifanten, maar ook onze wateren herbergen een levendige wereld. Op woensdag 6 september, van 14:00 tot 16:00, gaan we op ontdekking met netjes en waterbakken. Laarzen, korte broek, zwemkleding en handdoek zelf meenemen. Een paar dagen eerder hoor je waar we gaan. Enne, een ouder mag ook mee. De waterbeestjessafari is nu gratis i.v.m. MAAS! Er is plek voor 15 deelnemers. Aanmelden via maastricht@museum.nl of bel 0433505490

Beneath the water’s surface, a hidden life thrives. Join us on an underwater safari to discover it. When we think of safaris, we imagine African savannas with lions and elephants, but our waters also host a lively world. On Wednesday, September 6, from 2:00 to 4:00, we embark on a discovery using nets and water containers. Bring boots, shorts, swimwear, and a towel. A few days earlier, you’ll know our destination. And well, a parent can join too. The water critter safari is now free due to MAAS! There’s room for 15 participants. Register via maastricht@museum.nl or call 0433505490

Foto: Kelly van der Velden

NATUURHISTORISCH museum

6 sept

14:00

In de natuur, Maastricht

Waterbeestjessafari foto Kelly van der Velden - 3 - NHM

BEKIJK OP DEZE LOCATIE OOK:

No data was found

WELKOM
bij EDITIE
2023 van
maas!

FESTIVAL

Stadsfestival MAAS! is het verlengde van je vakantie: een gratis toegankelijk cultuurfestival waar kunst, theater, muziek, dans, film en food samenkomen.

Van 6 – 8 september is het tijd om ‘onderweg naar MAAS!’ te gaan. Tijdens deze ‘Maas voyage’ kun je ‘theater tanken’ bij Het Magisch Theatertje en theaterschool de Zuidelingen, een ‘performance pitstop’ maken bij Banka Studios, en proeven van cultuur bij Kuma Muziekschool Maastricht.

In het weekend van 9 & 10 september transformeren verschillende locaties in de stad in jouw favoriete vakantieplekken. Denk aan Bassin Beach, waar een muzikale en theatrale strandsfeer in en om het water zal heersen. Aan de Costa Kesselskade zing je mee met bekende artiesten, op het Vrijthof vind je de Vrijthof Village, een dorp op het plein in mediterrane sferen met een eigen museum, markt en muziek. En vergeet natuurlijk Camping Kosmos niet! Op het Richie Backfire plein gaat onder de openlucht het dak van de tent! Kan dat? Natuurlijk! Want waar je ook bent, cultuur omringt je.

Het festival is er voor iedereen, van jong tot oud. Er worden zelfs speciaal Maas-Voyage bussen ingezet om je tijdens naar het festival te brengen. Dus duik er ‘es in het programma en dompel jezelf onder in een vakantie vol culturele verrassingen!

Adres
Rechtstraat 30, 6221 EJ Maastricht

E-Mail
contact@festivalmaas.nl

Telefoon
0616445828 Petra
0629917374 Seb

Website
www.culturamosae.nl

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.

We spannen ons in om het festival MAAS! voor iedereen toegankelijk te maken. Naast het feit dat het festival volledig gratis is, zorgen we ervoor dat de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn voor bezoekers met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers.

Costa Kesselskade, Vrijthof Village en Bassin Beach zijn allemaal gelijkvloers toegankelijk.

Voor Camping Kosmos is er bij de ingang een trap aanwezig. We hebben echter een alternatieve ingang voor mensen met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers gecreëerd. Deze ingang bevindt zich aan de achterkant van het festivalterrein, naast het witte huisje en de slagboom. Je kunt deze ingang vinden door het volgende adres in te voeren: Fransensingel 65, Maastricht. Hierdoor hoef je niet de trap naast Lumìere en Bureau Europa te gebruiken.

TOEKANGELIJKHEID
van maas!

FESTIVAL