blij

dat je

er bent

MAAS! Dat zijn wij. Mensen, organisaties, een gezamenlijke energie en de Geis die door de straten van Maastricht te voelen is.

Of je nu een bezoeker of een bewoner bent, een expat of een student; tijdens MAAS! vieren we dat we samen zijn. De stad pakt zich samen voor een stadsbreed en multidisciplinair festival dat plaatsvindt in de binnenstad en de buitenwijken van Maastricht. Met een compleet programma vol cultuur, sportactiviteiten, maatschappelijke initiatieven en bijzondere momenten.

Blij dat je er bent!

In 2021 zou de première van MAAS! plaatsvinden. Helaas kon het feest vanwege de COVID-19 maatregelen niet doorgaan.
Maar we zijn inmiddels aangekomen in 2022. Dat betekent: een nieuw jaar, nieuwe kansen!
Op 8-11 september 2022 viert heel Maastricht eindelijk samen feest, tijdens MAAS! Een ambitie die net zo groot is als de collectieve behoefte aan een mooi moment.

Een goed begin is het halve werk. Heel wat partners die er vorig jaar al klaar voor waren, hebben hun deelname al toegezegd. Vanaf nu (!) kan je jouw project, activiteit en/of bijdrage aan ons doorgeven.

ook graag meedoen
met jouw event?

MELD JE AAN!

De Mestreechter Geis raast weer door de straten van Maastricht en kondigt MAAS! aan!

Een multidisciplinair en stadsbreed festival

timetable

 

PAS Festival
3 Sept, 4 Sept
Vanaf 20:00
Bruis
3 Sept, 4 Sept, 5 Sept
Swim to fight Cancer
5 Sept
10:00 – 17:00

8 – 11 sept

2022

kunst

cultuur

muziek

food

live

Coronaverhalen

Als reflectie op de indringende corona periode en met het oog op een zonnige toekomst, nodigde team MAAS! in 2021 basisschool- en voortgezet onderwijs scholieren uit om hun ervaringen, gedachten en gevoelens te delen in een verhaal, gedicht of getuigenis. Zo leren we ook de ervaringen en perspectieven vanuit de ogen van de kleinsten van onze samenleving kennen.