duik ER ‘es in
Muziek

Johan Kettenburg

Johan Kettenburg is geboren op 18-4-1972 in het Gooi (hilversum) In zijn puberteit merkte hij dat hij zingen erg leuk vond en dit ontplooide zich verder rond zijn 18e. Nu 20 jaar later, heeft hij al veel leuke dingen mogen mee maken in zijn zangcarrière. Zijn hoogtepunt in 2005 was om in het Gelredome te mogen staan voor 20.000 mensen. Johan probeert zijn geluk te vinden in zijn eigen nummers! “Jij laat mij zien wat liefde is”,”Al jouw woorden zijn teveel” en zijn laatste single “Als jij maar bij me bent”. Een optreden van Johan is altijd FEEST met bekende feestnummers, eigen werk en medleys. Ook staat Johan bekend om zijn geweldige vertolking van het André Hazes Sr. repertoire.

Johan Kettenburg was born on 18-4-1972 in het Gooi (Hilversum) In his puberty he noticed that he really liked singing and this developed further around the age of 18. Now 20 years later, he has already experienced many fun things in his singing career. His highlight in 2005 was to be allowed to stand in front of 20,000 people in the Gelredome. Johan tries to find his happiness in his own songs! “You show me what love is”, “All your words are too much” and his latest single “As long as you are with me”. A performance by Johan is always PARTY with well-known party numbers, own work and medleys. Johan is also known for his great interpretation of the André Hazes Sr. repertoire.

COSTA kesselskade

10 Sept

15:45

Kesselskade, Maastricht

10-9 Johan Kettenburg zondag 10-9 om 15 45 uur VK

BEKIJK OP DEZE LOCATIE OOK:

Eric Ghelen
17:30

WELKOM
bij EDITIE
2023 van
maas!

FESTIVAL

Stadsfestival MAAS! is het verlengde van je vakantie: een gratis toegankelijk cultuurfestival waar kunst, theater, muziek, dans, film en food samenkomen.

Van 6 – 8 september is het tijd om ‘onderweg naar MAAS!’ te gaan. Tijdens deze ‘Maas voyage’ kun je ‘theater tanken’ bij Het Magisch Theatertje en theaterschool de Zuidelingen, een ‘performance pitstop’ maken bij Banka Studios, en proeven van cultuur bij Kuma Muziekschool Maastricht.

In het weekend van 9 & 10 september transformeren verschillende locaties in de stad in jouw favoriete vakantieplekken. Denk aan Bassin Beach, waar een muzikale en theatrale strandsfeer in en om het water zal heersen. Aan de Costa Kesselskade zing je mee met bekende artiesten, op het Vrijthof vind je de Vrijthof Village, een dorp op het plein in mediterrane sferen met een eigen museum, markt en muziek. En vergeet natuurlijk Camping Kosmos niet! Op het Richie Backfire plein gaat onder de openlucht het dak van de tent! Kan dat? Natuurlijk! Want waar je ook bent, cultuur omringt je.

Het festival is er voor iedereen, van jong tot oud. Er worden zelfs speciaal Maas-Voyage bussen ingezet om je tijdens naar het festival te brengen. Dus duik er ‘es in het programma en dompel jezelf onder in een vakantie vol culturele verrassingen!

Adres
Rechtstraat 30, 6221 EJ Maastricht

E-Mail
contact@festivalmaas.nl

Telefoon
0616445828 Petra
0629917374 Seb

Website
www.culturamosae.nl

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.

We spannen ons in om het festival MAAS! voor iedereen toegankelijk te maken. Naast het feit dat het festival volledig gratis is, zorgen we ervoor dat de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn voor bezoekers met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers.

Costa Kesselskade, Vrijthof Village en Bassin Beach zijn allemaal gelijkvloers toegankelijk.

Voor Camping Kosmos is er bij de ingang een trap aanwezig. We hebben echter een alternatieve ingang voor mensen met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers gecreëerd. Deze ingang bevindt zich aan de achterkant van het festivalterrein, naast het witte huisje en de slagboom. Je kunt deze ingang vinden door het volgende adres in te voeren: Fransensingel 65, Maastricht. Hierdoor hoef je niet de trap naast Lumìere en Bureau Europa te gebruiken.

TOEKANGELIJKHEID
van maas!

FESTIVAL