duik ER ‘es in
Theater

Open Dagen

Open dagen bij Theaterschool De Zuiderlingen!

Theaterlessen in Maastricht volg je bij De Zuiderlingen! Hier leer je acteren vanuit improvisatie, tekst en beweging. Wij bieden theaterlessen voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Onze professionele docenten nemen je mee en leren je alles wat je moet kunnen en weten om uiteindelijk te kunnen stralen op HET ZUIDERLINGEN THEATERFESTIVAL. Weet je zeker dat theater helemaal jouw ding is? Schrijf je dan in voor één van onze cursussen:

  • Toneellessenvanaf 4 jaar.
  • Productiegroepen toneel vanaf 12 jaar.
  • Musicallessenvanaf 6 jaar.
  • Vooropleiding De Zuiderlingen, intensief traject voor talenten die een professionele carrière nastreven.
  • Please also check our courses in Englishfor kids and adults.
  • Extra activiteiten/workshops en masterclasses

Nieuwsgierig? Neem gratis deel aan onze lessen op 6,7,8 en 9 september 2023! (met uitzondering van de groepen die reeds vol zitten)

Het hele programma vind je op www.theaterschool-dezuiderlingen.nl/festival

Onze docenten staan te springen om je mee te nemen in de wondere wereld van het theater! Alles lessen en workshops zijn gratis. Kom binnen en doe mee 😊

Foto: Sanne Linsen

THEATERSCHOOL de zuiderlingen

6, 7, 8 & 9 sept

Herbenusstraat 89, Maastricht

Kasplant Fotograaf Sanne Linssen VK

BEKIJK OP DEZE LOCATIE OOK:

No data was found

WELKOM
bij EDITIE
2023 van
maas!

FESTIVAL

Stadsfestival MAAS! is het verlengde van je vakantie: een gratis toegankelijk cultuurfestival waar kunst, theater, muziek, dans, film en food samenkomen.

Van 6 – 8 september is het tijd om ‘onderweg naar MAAS!’ te gaan. Tijdens deze ‘Maas voyage’ kun je ‘theater tanken’ bij Het Magisch Theatertje en theaterschool de Zuidelingen, een ‘performance pitstop’ maken bij Banka Studios, en proeven van cultuur bij Kuma Muziekschool Maastricht.

In het weekend van 9 & 10 september transformeren verschillende locaties in de stad in jouw favoriete vakantieplekken. Denk aan Bassin Beach, waar een muzikale en theatrale strandsfeer in en om het water zal heersen. Aan de Costa Kesselskade zing je mee met bekende artiesten, op het Vrijthof vind je de Vrijthof Village, een dorp op het plein in mediterrane sferen met een eigen museum, markt en muziek. En vergeet natuurlijk Camping Kosmos niet! Op het Richie Backfire plein gaat onder de openlucht het dak van de tent! Kan dat? Natuurlijk! Want waar je ook bent, cultuur omringt je.

Het festival is er voor iedereen, van jong tot oud. Er worden zelfs speciaal Maas-Voyage bussen ingezet om je tijdens naar het festival te brengen. Dus duik er ‘es in het programma en dompel jezelf onder in een vakantie vol culturele verrassingen!

Adres
Rechtstraat 30, 6221 EJ Maastricht

E-Mail
contact@festivalmaas.nl

Telefoon
0616445828 Petra
0629917374 Seb

Website
www.culturamosae.nl

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.

We spannen ons in om het festival MAAS! voor iedereen toegankelijk te maken. Naast het feit dat het festival volledig gratis is, zorgen we ervoor dat de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn voor bezoekers met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers.

Costa Kesselskade, Vrijthof Village en Bassin Beach zijn allemaal gelijkvloers toegankelijk.

Voor Camping Kosmos is er bij de ingang een trap aanwezig. We hebben echter een alternatieve ingang voor mensen met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers gecreëerd. Deze ingang bevindt zich aan de achterkant van het festivalterrein, naast het witte huisje en de slagboom. Je kunt deze ingang vinden door het volgende adres in te voeren: Fransensingel 65, Maastricht. Hierdoor hoef je niet de trap naast Lumìere en Bureau Europa te gebruiken.

TOEKANGELIJKHEID
van maas!

FESTIVAL