duik ER ‘es in
Expo

De Mix Nederland ‘Vieren!’

De tentoonstelling De Mix Nederland ‘Vieren!’ presenteert fotografie van Koen Lenarts (1926 -2009) & Roger Cremers (1972). Het meeste werk van Lenarts komt uit Midden- en Zuid-Limburg. Hij heeft de folklore van deze provincie in het midden van de jaren vijftig op prachtige wijze vastgelegd. En het grappige is dat veel van die beelden weliswaar gedateerd, maar toch ook nog steeds in zekere zin actueel zijn. Het nieuwe werk van Roger Cremers laat met een overtuigende blik een huidig tijdsbeeld zien. De foto’s van Lenarts en Cremers geven een bijzondere kijk op het verleden en je ziet herkenbare beelden van het heden.

The exhibition “The Mix Netherlands ‘Celebrate!'” presents photography by Koen Lenarts (1926-2009) & Roger Cremers (1972). Most of Lenarts’ work comes from the regions of Middle and South Limburg. He beautifully captured the folklore of this province in the mid-1950s. Interestingly, many of these images, while dated, still hold a certain relevance. The new work by Roger Cremers provides a compelling view of the present time. The photos by Lenarts and Cremers offer a unique perspective on the past, showing recognizable images from the present.

The exhibition is located on the 3rd floor of Centre Céramique and can be visited during the building’s opening hours.

 

CENTRE Ceramique

6, 7 & 8 Sept

3de verdieping Centre Ceramique, Maastricht

Expo 'Vieren' - 2

BEKIJK OP DEZE LOCATIE OOK:

Proefles Piano
Proefles Harp

WELKOM
bij EDITIE
2023 van
maas!

FESTIVAL

Stadsfestival MAAS! is het verlengde van je vakantie: een gratis toegankelijk cultuurfestival waar kunst, theater, muziek, dans, film en food samenkomen.

Van 6 – 8 september is het tijd om ‘onderweg naar MAAS!’ te gaan. Tijdens deze ‘Maas voyage’ kun je ‘theater tanken’ bij Het Magisch Theatertje en theaterschool de Zuidelingen, een ‘performance pitstop’ maken bij Banka Studios, en proeven van cultuur bij Kuma Muziekschool Maastricht.

In het weekend van 9 & 10 september transformeren verschillende locaties in de stad in jouw favoriete vakantieplekken. Denk aan Bassin Beach, waar een muzikale en theatrale strandsfeer in en om het water zal heersen. Aan de Costa Kesselskade zing je mee met bekende artiesten, op het Vrijthof vind je de Vrijthof Village, een dorp op het plein in mediterrane sferen met een eigen museum, markt en muziek. En vergeet natuurlijk Camping Kosmos niet! Op het Richie Backfire plein gaat onder de openlucht het dak van de tent! Kan dat? Natuurlijk! Want waar je ook bent, cultuur omringt je.

Het festival is er voor iedereen, van jong tot oud. Er worden zelfs speciaal Maas-Voyage bussen ingezet om je tijdens naar het festival te brengen. Dus duik er ‘es in het programma en dompel jezelf onder in een vakantie vol culturele verrassingen!

Adres
Rechtstraat 30, 6221 EJ Maastricht

E-Mail
contact@festivalmaas.nl

Telefoon
0616445828 Petra
0629917374 Seb

Website
www.culturamosae.nl

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.

We spannen ons in om het festival MAAS! voor iedereen toegankelijk te maken. Naast het feit dat het festival volledig gratis is, zorgen we ervoor dat de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn voor bezoekers met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers.

Costa Kesselskade, Vrijthof Village en Bassin Beach zijn allemaal gelijkvloers toegankelijk.

Voor Camping Kosmos is er bij de ingang een trap aanwezig. We hebben echter een alternatieve ingang voor mensen met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers gecreëerd. Deze ingang bevindt zich aan de achterkant van het festivalterrein, naast het witte huisje en de slagboom. Je kunt deze ingang vinden door het volgende adres in te voeren: Fransensingel 65, Maastricht. Hierdoor hoef je niet de trap naast Lumìere en Bureau Europa te gebruiken.

TOEKANGELIJKHEID
van maas!

FESTIVAL