duik ER ‘es in
Workshop

Proefles Piano

Proeflesweek Kuma Muziekschool

In het souterrain van Centre Céramique bevindt zich Kuma Muziekschool. In de week van 4 – 8 september heeft Kuma proeflesweek; mensen kunnen in die week bij muziekdocenten een afspraak maken voor een proefles in de maand september.

Piano met Hendrie Lennards

Iedereen die geïnteresseerd is in pianolessen in de pop-,rock-,of jazz-stijl is welkom te komen proeven en kennis te maken!

maandag 4 september van 15:30u tot 17:30u in lokaal 1.09
dinsdag 5 september van 15:30u tot 16:30u in lokaal 1.10.

Open House Week at Kuma Music School

Located in the basement of Centre Céramique is Kuma Music School. During the week of September 4th – 8th, Kuma is hosting an open house week; individuals can schedule a trial lesson with music teachers during that week for a trial lesson in the month of September.

Piano with Hendrie Lennards

Anyone interested in piano lessons in the pop, rock, or jazz style is welcome to come and experience a sample lesson and get acquainted!

Monday, September 4th, from 3:30 PM to 5:30 PM in room 1.09 Tuesday, September 5th, from 3:30 PM to 4:30 PM in room 1.10.”

CENTRE Ceramique

6, 7 & 8 Sept

Souterrain Centre Ceramique, Maastricht

Proeflesweek Kuma Muziekschool - 3 VK

BEKIJK OP DEZE LOCATIE OOK:

De Mix Nederland ‘Vieren!’
Proefles Harp

WELKOM
bij EDITIE
2023 van
maas!

FESTIVAL

Stadsfestival MAAS! is het verlengde van je vakantie: een gratis toegankelijk cultuurfestival waar kunst, theater, muziek, dans, film en food samenkomen.

Van 6 – 8 september is het tijd om ‘onderweg naar MAAS!’ te gaan. Tijdens deze ‘Maas voyage’ kun je ‘theater tanken’ bij Het Magisch Theatertje en theaterschool de Zuidelingen, een ‘performance pitstop’ maken bij Banka Studios, en proeven van cultuur bij Kuma Muziekschool Maastricht.

In het weekend van 9 & 10 september transformeren verschillende locaties in de stad in jouw favoriete vakantieplekken. Denk aan Bassin Beach, waar een muzikale en theatrale strandsfeer in en om het water zal heersen. Aan de Costa Kesselskade zing je mee met bekende artiesten, op het Vrijthof vind je de Vrijthof Village, een dorp op het plein in mediterrane sferen met een eigen museum, markt en muziek. En vergeet natuurlijk Camping Kosmos niet! Op het Richie Backfire plein gaat onder de openlucht het dak van de tent! Kan dat? Natuurlijk! Want waar je ook bent, cultuur omringt je.

Het festival is er voor iedereen, van jong tot oud. Er worden zelfs speciaal Maas-Voyage bussen ingezet om je tijdens naar het festival te brengen. Dus duik er ‘es in het programma en dompel jezelf onder in een vakantie vol culturele verrassingen!

Adres
Rechtstraat 30, 6221 EJ Maastricht

E-Mail
contact@festivalmaas.nl

Telefoon
0616445828 Petra
0629917374 Seb

Website
www.culturamosae.nl

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.

We spannen ons in om het festival MAAS! voor iedereen toegankelijk te maken. Naast het feit dat het festival volledig gratis is, zorgen we ervoor dat de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn voor bezoekers met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers.

Costa Kesselskade, Vrijthof Village en Bassin Beach zijn allemaal gelijkvloers toegankelijk.

Voor Camping Kosmos is er bij de ingang een trap aanwezig. We hebben echter een alternatieve ingang voor mensen met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers gecreëerd. Deze ingang bevindt zich aan de achterkant van het festivalterrein, naast het witte huisje en de slagboom. Je kunt deze ingang vinden door het volgende adres in te voeren: Fransensingel 65, Maastricht. Hierdoor hoef je niet de trap naast Lumìere en Bureau Europa te gebruiken.

TOEKANGELIJKHEID
van maas!

FESTIVAL