duik ER ‘es in
Muziek

Gabe & Coen

De uit Limburg afkomstige Coen van Dam, en Gabe Kruse vormen een jazzduo bestaande uit piano en zang. De twee op elkaar ingespeelde muzikanten improviseren veel en zijn meer dan thuis in de swingende jazz traditie! Het duo heeft de afgelopen jaren veel samen gespeeld op fesivals, jamsessies, in jazzclubs en dinnershows. Dit is bij het aanwezige publiek altijd bijzonder goed in de smaak gevallen.  

Coen is een virtuoze jazzpianist met een zeer herkenbare sound. Na zijn studie heeft hij op plaatsen verspreid over de hele wereld muziek gemaakt en daarmee zijn kunsten meer en meer gedefinieerd. Inmiddels speelt Coen veel met bands en produceert hij muziek voor onder andere “Planet-T”.

Gabe is op vroege leeftijd begonnen met zingen. Sinds enkele jaren specialiseert hij zich in jazz- en soulrepertoire, maar hij maakt ook graag uitstapjes naar andere daaraan verwante genres. Gekenmerkt door zijn rijke stemgeluid, grote bereik en pakkende tekst expressie weet Gabe de juiste touch te geven aan zijn songs.

Met hun Conservatorium achtergrond en een flinke podiumervaring weten deze jazzers het publiek te entertainen en te doen bewegen.

Limburg-born Coen van Dam, and Gabe Kruse form a jazz duo consisting of piano and vocals. The two accomplished musicians improvise a lot and are more than at home in the swinging jazz tradition! In recent years, the duo has played together a lot at festivals, jam sessions, in jazz clubs and dinner shows. This has always gone down particularly well with the audience present.

Coen is a virtuoso jazz pianist with a very recognizable sound. After his studies he made music in places all over the world, thus defining his skills more and more. Meanwhile, Coen plays a lot with bands and produces music for “Planet-T” among others.

Gabe started singing at an early age. For several years he has specialized in jazz and soul repertoire, but he also enjoys making forays into other related genres. Characterized by his rich voice, great range and catchy lyric expression, Gabe knows how to give the right touch to his songs.

With their Conservatory background and considerable stage experience, these jazzers know how to entertain and move the audience.

BASSIN beach

10 Sept

18:00

Ponton, Maastricht

1c97bd84-a0a9-4d40-86ed-1b0a90dd3ef7

BEKIJK OP DEZE LOCATIE OOK:

Lumiere Cinemini (2-6 jaar)
10.30
Stadswandelingen Bureau Europa
11.00 & 14.00
Kids & Familie workshop Lumière Cinema
14.00 – 17.00
Familiecinema: korte animatiefilms (6+)
14.00 – 17.00
PAS Film & Talk The Mystery of MS
14.00
PAS Film & Talk The Underground Astronaut
15.00

WELKOM
bij EDITIE
2023 van
maas!

FESTIVAL

Stadsfestival MAAS! is het verlengde van je vakantie: een gratis toegankelijk cultuurfestival waar kunst, theater, muziek, dans, film en food samenkomen.

Van 6 – 8 september is het tijd om ‘onderweg naar MAAS!’ te gaan. Tijdens deze ‘Maas voyage’ kun je ‘theater tanken’ bij Het Magisch Theatertje en theaterschool de Zuidelingen, een ‘performance pitstop’ maken bij Banka Studios, en proeven van cultuur bij Kuma Muziekschool Maastricht.

In het weekend van 9 & 10 september transformeren verschillende locaties in de stad in jouw favoriete vakantieplekken. Denk aan Bassin Beach, waar een muzikale en theatrale strandsfeer in en om het water zal heersen. Aan de Costa Kesselskade zing je mee met bekende artiesten, op het Vrijthof vind je de Vrijthof Village, een dorp op het plein in mediterrane sferen met een eigen museum, markt en muziek. En vergeet natuurlijk Camping Kosmos niet! Op het Richie Backfire plein gaat onder de openlucht het dak van de tent! Kan dat? Natuurlijk! Want waar je ook bent, cultuur omringt je.

Het festival is er voor iedereen, van jong tot oud. Er worden zelfs speciaal Maas-Voyage bussen ingezet om je tijdens naar het festival te brengen. Dus duik er ‘es in het programma en dompel jezelf onder in een vakantie vol culturele verrassingen!

Adres
Rechtstraat 30, 6221 EJ Maastricht

E-Mail
contact@festivalmaas.nl

Telefoon
0616445828 Petra
0629917374 Seb

Website
www.culturamosae.nl

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.

We spannen ons in om het festival MAAS! voor iedereen toegankelijk te maken. Naast het feit dat het festival volledig gratis is, zorgen we ervoor dat de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn voor bezoekers met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers.

Costa Kesselskade, Vrijthof Village en Bassin Beach zijn allemaal gelijkvloers toegankelijk.

Voor Camping Kosmos is er bij de ingang een trap aanwezig. We hebben echter een alternatieve ingang voor mensen met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers gecreëerd. Deze ingang bevindt zich aan de achterkant van het festivalterrein, naast het witte huisje en de slagboom. Je kunt deze ingang vinden door het volgende adres in te voeren: Fransensingel 65, Maastricht. Hierdoor hoef je niet de trap naast Lumìere en Bureau Europa te gebruiken.

TOEKANGELIJKHEID
van maas!

FESTIVAL