duik ER ‘es in
Theater

Headspace: Electric Circus

Headspace: is een installatie bestaande uit miniatuur voorstellingen, uitgevoerd door gerobotiseerde poppen en geprogrammeerde machientjes. Toeschouwers kunnen één voor één plaatsnemen in een groot hoofd, die als een helm opgezet wordt. Voor 2 minuten een ander hoofd met een andere gedachte… gegenereerd door een automatisch spelend schouwspel. Er zijn 3 hoofden met 3 verschillende verhalen.
Alles wat er te zien en horen valt, is tastbaar aanwezig, héél dicht bij de toeschouwer. Er worden geen schermen of projectie gebruikt en alle geluiden worden ter plekke akoestisch gegenereerd. Headspace wordt door het publiek omschreven als ‘een echte levende cartoon’…maar er komt geen millimeter film aan te pas! It’s Non-Virtual-Reality!

Headspace is a automated miniature theater for 1 spectator at the time, an installation with robotic actors and programmed mechanics.
For 2 minutes the spectator puts on a new giant head, it slides gently over his old head and it shuts him off from the outside world. In dim light and silence a fully automatic spectacle takes place with live animatronics. There are no screens used nor any recorded sounds, all sounds are acoustic and generated at the very moment.
Audience describes Headspace as a live cartoon, but note..not a single millimeter film is used..
It’s NON-Virtual-Reality!

Website: www.electriccircus.nl

MAGISCH theatertje

8 sept

19:30

Magisch Theatertje, Maastricht

headspace groot en klein

BEKIJK OP DEZE LOCATIE OOK:

Magisch Theatertje Mini-Festival
19:30 – 23:00
Cantos Animata
20:00, 21:00 & 22:00
Maandochter
20:30, 21:30 & 22:30

WELKOM
bij EDITIE
2023 van
maas!

FESTIVAL

Stadsfestival MAAS! is het verlengde van je vakantie: een gratis toegankelijk cultuurfestival waar kunst, theater, muziek, dans, film en food samenkomen.

Van 6 – 8 september is het tijd om ‘onderweg naar MAAS!’ te gaan. Tijdens deze ‘Maas voyage’ kun je ‘theater tanken’ bij Het Magisch Theatertje en theaterschool de Zuidelingen, een ‘performance pitstop’ maken bij Banka Studios, en proeven van cultuur bij Kuma Muziekschool Maastricht.

In het weekend van 9 & 10 september transformeren verschillende locaties in de stad in jouw favoriete vakantieplekken. Denk aan Bassin Beach, waar een muzikale en theatrale strandsfeer in en om het water zal heersen. Aan de Costa Kesselskade zing je mee met bekende artiesten, op het Vrijthof vind je de Vrijthof Village, een dorp op het plein in mediterrane sferen met een eigen museum, markt en muziek. En vergeet natuurlijk Camping Kosmos niet! Op het Richie Backfire plein gaat onder de openlucht het dak van de tent! Kan dat? Natuurlijk! Want waar je ook bent, cultuur omringt je.

Het festival is er voor iedereen, van jong tot oud. Er worden zelfs speciaal Maas-Voyage bussen ingezet om je tijdens naar het festival te brengen. Dus duik er ‘es in het programma en dompel jezelf onder in een vakantie vol culturele verrassingen!

Adres
Rechtstraat 30, 6221 EJ Maastricht

E-Mail
contact@festivalmaas.nl

Telefoon
0616445828 Petra
0629917374 Seb

Website
www.culturamosae.nl

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.

We spannen ons in om het festival MAAS! voor iedereen toegankelijk te maken. Naast het feit dat het festival volledig gratis is, zorgen we ervoor dat de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn voor bezoekers met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers.

Costa Kesselskade, Vrijthof Village en Bassin Beach zijn allemaal gelijkvloers toegankelijk.

Voor Camping Kosmos is er bij de ingang een trap aanwezig. We hebben echter een alternatieve ingang voor mensen met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers gecreëerd. Deze ingang bevindt zich aan de achterkant van het festivalterrein, naast het witte huisje en de slagboom. Je kunt deze ingang vinden door het volgende adres in te voeren: Fransensingel 65, Maastricht. Hierdoor hoef je niet de trap naast Lumìere en Bureau Europa te gebruiken.

TOEKANGELIJKHEID
van maas!

FESTIVAL