duik ER ‘es in
Theater

Magisch Theatertje Mini-Festival

Het Magisch Theatertje verzorgt een klein, intiem ‘miniMAAS!’. Het belooft een bijzondere avond te worden met jong talent, een intrigerende internationale performance, woordkunst, sfeervolle muziek, een drankje en natuurlijk… theater!

Programma:
19:30 Inloop
19:45 Een paar woorden van welkom
20:00 Start eerste performance (fragment uit ‘Cantos’)
20:30 Start tweede performance (‘Maandochter’, een toonmoment van jong talent)

De performances herhalen zich nogmaals om 21:00 & 21:30 en 22:00 & 22:30 dus je kunt ze ook later bekijken en je tussendoor laten verrassen door ‘Headspace’ (Electric Circus) in de tuin, de woordkunst van Mine Stemkens en de muziek van de ‘Good Old Boys’ (Frenk van Meeteren en Evert Willemstijn.

The Magical Little Theater (het Magisch Theatertje) presents a small, intimate ‘miniMAAS!’. It promises to be a special evening with young talent, an intriguing international performance, word art, atmospheric music, a drink, and of course… theater!

Program:
7:30 PM – Doors open
7:45 PM – A few words of welcome
8:00 PM – Start of the first performance (excerpt from ‘Cantos’)
8:30 PM – Start of the second performance (‘Moon Daughter,’ a moment of young talent)

The performances will repeat at 9:00 PM & 9:30 PM and 10:00 PM & 10:30 PM, so you can also watch them later and be surprised in the meantime by ‘Headspace’ (Electric Circus) in the garden, the word art of Mine Stemkens, and the music of the ‘Good Old Boys’ (Frenk van Meeteren and Evert Willemstijn).

MAGISCH theatertje

8 sept

19:30 - 23:00

Magisch Theatertje, Maastricht

Schermafbeelding 2023-08-08 om 19.14.25

BEKIJK OP DEZE LOCATIE OOK:

Headspace: Electric Circus
19:30
Cantos Animata
20:00, 21:00 & 22:00
Maandochter
20:30, 21:30 & 22:30

WELKOM
bij EDITIE
2023 van
maas!

FESTIVAL

Stadsfestival MAAS! is het verlengde van je vakantie: een gratis toegankelijk cultuurfestival waar kunst, theater, muziek, dans, film en food samenkomen.

Van 6 – 8 september is het tijd om ‘onderweg naar MAAS!’ te gaan. Tijdens deze ‘Maas voyage’ kun je ‘theater tanken’ bij Het Magisch Theatertje en theaterschool de Zuidelingen, een ‘performance pitstop’ maken bij Banka Studios, en proeven van cultuur bij Kuma Muziekschool Maastricht.

In het weekend van 9 & 10 september transformeren verschillende locaties in de stad in jouw favoriete vakantieplekken. Denk aan Bassin Beach, waar een muzikale en theatrale strandsfeer in en om het water zal heersen. Aan de Costa Kesselskade zing je mee met bekende artiesten, op het Vrijthof vind je de Vrijthof Village, een dorp op het plein in mediterrane sferen met een eigen museum, markt en muziek. En vergeet natuurlijk Camping Kosmos niet! Op het Richie Backfire plein gaat onder de openlucht het dak van de tent! Kan dat? Natuurlijk! Want waar je ook bent, cultuur omringt je.

Het festival is er voor iedereen, van jong tot oud. Er worden zelfs speciaal Maas-Voyage bussen ingezet om je tijdens naar het festival te brengen. Dus duik er ‘es in het programma en dompel jezelf onder in een vakantie vol culturele verrassingen!

Adres
Rechtstraat 30, 6221 EJ Maastricht

E-Mail
contact@festivalmaas.nl

Telefoon
0616445828 Petra
0629917374 Seb

Website
www.culturamosae.nl

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.

We spannen ons in om het festival MAAS! voor iedereen toegankelijk te maken. Naast het feit dat het festival volledig gratis is, zorgen we ervoor dat de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn voor bezoekers met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers.

Costa Kesselskade, Vrijthof Village en Bassin Beach zijn allemaal gelijkvloers toegankelijk.

Voor Camping Kosmos is er bij de ingang een trap aanwezig. We hebben echter een alternatieve ingang voor mensen met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers gecreëerd. Deze ingang bevindt zich aan de achterkant van het festivalterrein, naast het witte huisje en de slagboom. Je kunt deze ingang vinden door het volgende adres in te voeren: Fransensingel 65, Maastricht. Hierdoor hoef je niet de trap naast Lumìere en Bureau Europa te gebruiken.

TOEKANGELIJKHEID
van maas!

FESTIVAL