duik ER ‘es in
Theater

Maandochter

Soms raken we in de vluchtigheid van het leven onze dromen kwijt. Zinken ze diep in de lades van verloren gedachten. Zo ver dat ze zelfs niet meer door het zonlicht geaaid kunnen worden. En wat zijn we zonder onze ideeën? Zelfbedachte, nauwkeurig gekozen woorden. Verliezen we ons zijn?
Of voel je je opgeslokt in de massa’s van de mens. Zo erg dat je jezelf niet meer kunt onderscheiden van de ander. Als alles al is gedacht en is geweest. Is er dat nog iets nieuws wat komen gaat? Zo dolen we rond in onze dichtgemetselde kamertjes. Met enkel een klein raam om de buitenwereld van verbeelding te laten ontsnappen.

Sometimes in the fleetingness of life we ​​lose our dreams. Do they sink deep into the drawers of lost thoughts. So far that they can no longer even be stroked by the sunlight. And what are we without our ideas? Self-invented, carefully chosen words. Are we losing ourselves?
Or do you feel engulfed in the masses of man. So much so that you can no longer distinguish yourself from the other. When everything has already been thought and has been. Is there anything new coming up? This is how we wander around in our bricked-up rooms. With only a small window to free the imagination into the outside world.

Gemaakt door Robin Puijk

MAGISCH theatertje

8 sept

20:30, 21:30 & 22:30

Magisch Theatertje, Maastricht

PHOTO-2023-08-03-23-13-15

BEKIJK OP DEZE LOCATIE OOK:

Magisch Theatertje Mini-Festival
19:30 – 23:00
Headspace: Electric Circus
19:30
Cantos Animata
20:00, 21:00 & 22:00

WELKOM
bij EDITIE
2023 van
maas!

FESTIVAL

Stadsfestival MAAS! is het verlengde van je vakantie: een gratis toegankelijk cultuurfestival waar kunst, theater, muziek, dans, film en food samenkomen.

Van 6 – 8 september is het tijd om ‘onderweg naar MAAS!’ te gaan. Tijdens deze ‘Maas voyage’ kun je ‘theater tanken’ bij Het Magisch Theatertje en theaterschool de Zuidelingen, een ‘performance pitstop’ maken bij Banka Studios, en proeven van cultuur bij Kuma Muziekschool Maastricht.

In het weekend van 9 & 10 september transformeren verschillende locaties in de stad in jouw favoriete vakantieplekken. Denk aan Bassin Beach, waar een muzikale en theatrale strandsfeer in en om het water zal heersen. Aan de Costa Kesselskade zing je mee met bekende artiesten, op het Vrijthof vind je de Vrijthof Village, een dorp op het plein in mediterrane sferen met een eigen museum, markt en muziek. En vergeet natuurlijk Camping Kosmos niet! Op het Richie Backfire plein gaat onder de openlucht het dak van de tent! Kan dat? Natuurlijk! Want waar je ook bent, cultuur omringt je.

Het festival is er voor iedereen, van jong tot oud. Er worden zelfs speciaal Maas-Voyage bussen ingezet om je tijdens naar het festival te brengen. Dus duik er ‘es in het programma en dompel jezelf onder in een vakantie vol culturele verrassingen!

Adres
Rechtstraat 30, 6221 EJ Maastricht

E-Mail
contact@festivalmaas.nl

Telefoon
0616445828 Petra
0629917374 Seb

Website
www.culturamosae.nl

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.

We spannen ons in om het festival MAAS! voor iedereen toegankelijk te maken. Naast het feit dat het festival volledig gratis is, zorgen we ervoor dat de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn voor bezoekers met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers.

Costa Kesselskade, Vrijthof Village en Bassin Beach zijn allemaal gelijkvloers toegankelijk.

Voor Camping Kosmos is er bij de ingang een trap aanwezig. We hebben echter een alternatieve ingang voor mensen met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers gecreëerd. Deze ingang bevindt zich aan de achterkant van het festivalterrein, naast het witte huisje en de slagboom. Je kunt deze ingang vinden door het volgende adres in te voeren: Fransensingel 65, Maastricht. Hierdoor hoef je niet de trap naast Lumìere en Bureau Europa te gebruiken.

TOEKANGELIJKHEID
van maas!

FESTIVAL