duik ER ‘es in
Muziek

Kadebaden

Annabel Schouten en Gemma Luz Bosch hebben voor Kadebaden een akoestische immersieve installatie ontwikkeld, waar je als publiek liggend naar luistert. Kadebaden is een minimalistisch, persoonlijk en intiem concert, dat je ertoe zet om te vertragen, te verstillen en om je eigen lichaam te ervaren.

Aan de kade wordt het publiek uitgenodigd om plaats te nemen op het kunstwerk. De locatie is een aanwezige medespeler: liggend op een krakende oppervlakte word je geprikkeld om te luisteren naar de klankwereld van de haven. De omgeving smelt samen met een compositie van fluisterde fluiten, stuwende ritmes en kwetsbare stemmen. De kade zingt terwijl jouw lichaam zachtjes neerdaalt.

 

Annabel Schouten and Gemma Luz Bosch have developed an acoustic immersive installation for Kadebaden, which the audience listens to while lying down. Kadebaden is a minimalist, personal and intimate concert that prompts you to slow down, be still and experience your own body.

At the quayside, the audience is invited to take a seat on the artwork. The location is present as a co-player: lying on a creaking surface, you are stimulated to listen to the sound world of the harbor. The environment melts together with a composition of whispered flutes, driving rhythms and fragile voices. The quay sings as your body gently descends.

Photo: Isabelle Renate la Poutré

BASSIN beach

9 Sept

14.00 & 15.00

Bassin, Maastricht

Rizoom I 2mrt22 (photo Isabelle Renate la Poutré)-46

BEKIJK OP DEZE LOCATIE OOK:

Janine Kitzen
12.00
Opera Compact (6+)
12.45
Magisch Theatertje
Ieder uur vanaf 13.15
Diederick’s Duel
13:15
Viktor
14:30
Jazz Orchestra of the Concertgebouw
15.30

WELKOM
bij EDITIE
2023 van
maas!

FESTIVAL

Stadsfestival MAAS! is het verlengde van je vakantie: een gratis toegankelijk cultuurfestival waar kunst, theater, muziek, dans, film en food samenkomen.

Van 6 – 8 september is het tijd om ‘onderweg naar MAAS!’ te gaan. Tijdens deze ‘Maas voyage’ kun je ‘theater tanken’ bij Het Magisch Theatertje en theaterschool de Zuidelingen, een ‘performance pitstop’ maken bij Banka Studios, en proeven van cultuur bij Kuma Muziekschool Maastricht.

In het weekend van 9 & 10 september transformeren verschillende locaties in de stad in jouw favoriete vakantieplekken. Denk aan Bassin Beach, waar een muzikale en theatrale strandsfeer in en om het water zal heersen. Aan de Costa Kesselskade zing je mee met bekende artiesten, op het Vrijthof vind je de Vrijthof Village, een dorp op het plein in mediterrane sferen met een eigen museum, markt en muziek. En vergeet natuurlijk Camping Kosmos niet! Op het Richie Backfire plein gaat onder de openlucht het dak van de tent! Kan dat? Natuurlijk! Want waar je ook bent, cultuur omringt je.

Het festival is er voor iedereen, van jong tot oud. Er worden zelfs speciaal Maas-Voyage bussen ingezet om je tijdens naar het festival te brengen. Dus duik er ‘es in het programma en dompel jezelf onder in een vakantie vol culturele verrassingen!

Adres
Rechtstraat 30, 6221 EJ Maastricht

E-Mail
contact@festivalmaas.nl

Telefoon
0616445828 Petra
0629917374 Seb

Website
www.culturamosae.nl

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.

We spannen ons in om het festival MAAS! voor iedereen toegankelijk te maken. Naast het feit dat het festival volledig gratis is, zorgen we ervoor dat de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn voor bezoekers met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers.

Costa Kesselskade, Vrijthof Village en Bassin Beach zijn allemaal gelijkvloers toegankelijk.

Voor Camping Kosmos is er bij de ingang een trap aanwezig. We hebben echter een alternatieve ingang voor mensen met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers gecreëerd. Deze ingang bevindt zich aan de achterkant van het festivalterrein, naast het witte huisje en de slagboom. Je kunt deze ingang vinden door het volgende adres in te voeren: Fransensingel 65, Maastricht. Hierdoor hoef je niet de trap naast Lumìere en Bureau Europa te gebruiken.

TOEKANGELIJKHEID
van maas!

FESTIVAL