duik ER ‘es in
Cabaret

Greg Shapiro

Show is in English

Greg Shapiro is a Dutch-American comedian, actor, and author. He founded Boom Chicago and worked as a host and writer at Comedy Central News. Greg became world-famous as the voice of Donald Trump in Arjen Lubach’s Netherlands Second video.

His own integration into the Netherlands served as inspiration for two performances, “How to be Orange” and “Superburger: the Man with Split Nationalities.” In 2020, Greg performed “Leaving Trumpland,” the sequel to his successful show “The Madness of King Donald” (4 stars in De Volkskrant), which he toured throughout the Netherlands until the theaters were closed due to the pandemic.

Greg Shapiro is een Nederlands-Amerikaanse comedian, acteur en auteur. Hij zette Boom Chicago op en werkte als host en schrijver bij Comedy Central News. Greg werd wereldberoemd als de stem van Donald Trump in Arjen Lubachs Netherlands Second video.

Zijn eigen inburgering in Nederland vormde de inspiratie voor twee voorstellingen, How to be Orange en Superburger: the Man with Split Nationalities. In 2020 trad Greg op met Leaving Trumpland, het vervolg op zijn succesvolle voorstelling The Madness of King Donald (4 sterren in de Volkskrant), waarmee hij door Nederland toerde totdat de theaters wegens corona gesloten werden.

 

Geprogrammeerd door:

CAMPING kosmos

9 Sept

20:30

Peter's Palace, Muziekgieterij, Maastricht

Greg Shapiro - Adrie Mouthaan

BEKIJK OP DEZE LOCATIE OOK:

Mickael Karkousse
17:00
The legendary all star rbr big band sensation
18:00
Sven Ratzke
19:00
Viktor
19:00
DisCART
20:00
Sally Dansgezelschap Maastricht
20:30

WELKOM
bij EDITIE
2023 van
maas!

FESTIVAL

Stadsfestival MAAS! is het verlengde van je vakantie: een gratis toegankelijk cultuurfestival waar kunst, theater, muziek, dans, film en food samenkomen.

Van 6 – 8 september is het tijd om ‘onderweg naar MAAS!’ te gaan. Tijdens deze ‘Maas voyage’ kun je ‘theater tanken’ bij Het Magisch Theatertje en theaterschool de Zuidelingen, een ‘performance pitstop’ maken bij Banka Studios, en proeven van cultuur bij Kuma Muziekschool Maastricht.

In het weekend van 9 & 10 september transformeren verschillende locaties in de stad in jouw favoriete vakantieplekken. Denk aan Bassin Beach, waar een muzikale en theatrale strandsfeer in en om het water zal heersen. Aan de Costa Kesselskade zing je mee met bekende artiesten, op het Vrijthof vind je de Vrijthof Village, een dorp op het plein in mediterrane sferen met een eigen museum, markt en muziek. En vergeet natuurlijk Camping Kosmos niet! Op het Richie Backfire plein gaat onder de openlucht het dak van de tent! Kan dat? Natuurlijk! Want waar je ook bent, cultuur omringt je.

Het festival is er voor iedereen, van jong tot oud. Er worden zelfs speciaal Maas-Voyage bussen ingezet om je tijdens naar het festival te brengen. Dus duik er ‘es in het programma en dompel jezelf onder in een vakantie vol culturele verrassingen!

Adres
Rechtstraat 30, 6221 EJ Maastricht

E-Mail
contact@festivalmaas.nl

Telefoon
0616445828 Petra
0629917374 Seb

Website
www.culturamosae.nl

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.

We spannen ons in om het festival MAAS! voor iedereen toegankelijk te maken. Naast het feit dat het festival volledig gratis is, zorgen we ervoor dat de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn voor bezoekers met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers.

Costa Kesselskade, Vrijthof Village en Bassin Beach zijn allemaal gelijkvloers toegankelijk.

Voor Camping Kosmos is er bij de ingang een trap aanwezig. We hebben echter een alternatieve ingang voor mensen met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers gecreëerd. Deze ingang bevindt zich aan de achterkant van het festivalterrein, naast het witte huisje en de slagboom. Je kunt deze ingang vinden door het volgende adres in te voeren: Fransensingel 65, Maastricht. Hierdoor hoef je niet de trap naast Lumìere en Bureau Europa te gebruiken.

TOEKANGELIJKHEID
van maas!

FESTIVAL