duik ER ‘es in
Muziek

Mickael Karkousse

Mickael Karkousse, een artiest die aan het begin staat van een opmerkelijke reis. Na zes succesvolle platen met een van Belgiës iconische bands, GOOSE, begaf Mickael zich op een solopad, resulterend in het introspectieve debuut-EP “Where Do We Begin.” Dit project, een getuigenis van zijn evolutie, leidde tot de creatie van zijn debuutalbum, een canvas voor pure zelfexpressie, vrij van beperkingen. Mickael creëert een album dat diverse stemmingen en melodieën verkent, met behoud van een nostalgische draad. Met een knipoog naar de jaren ’70 en ’80 nodigt Mickael Karkousse je uit om samen met hem een muzikale reis te maken, te beginnen met de betoverende single “HELLO.” Sluit je aan bij ons om Mickael Karkousse’s muzikale odyssee te vieren!

Join us as we welcome Mickael Karkousse, an artist on the cusp of a remarkable journey. After six successful records with one of Belgium’s iconic bands, GOOSE, Mickael embarked on a solo adventure, culminating in the introspective debut EP “Where Do We Begin.” This project, a testament to his evolution, led to the creation of his debut album, a canvas for pure self-expression, unfettered by constraints. Mickael crafts an album that traverses diverse moods and melodies while maintaining a nostalgic thread. With a nod to the ’70s and ’80s, Mickael Karkousse invites you to embark on a musical journey with him, starting with the captivating single “HELLO.” Join us in celebrating Mickael Karkousse’s musical odyssey!

Foto: Charlie De Keersmaecker

CAMPING kosmos

9 Sept

17:00

Stage Wim, Richie Backfireplein, Maastricht

DEF-Mick0420CharlieDeKeersmaecker VK

BEKIJK OP DEZE LOCATIE OOK:

The legendary all star rbr big band sensation
18:00
Sven Ratzke
19:00
Viktor
19:00
DisCART
20:00
Greg Shapiro
20:30
Sally Dansgezelschap Maastricht
20:30

WELKOM
bij EDITIE
2023 van
maas!

FESTIVAL

Stadsfestival MAAS! is het verlengde van je vakantie: een gratis toegankelijk cultuurfestival waar kunst, theater, muziek, dans, film en food samenkomen.

Van 6 – 8 september is het tijd om ‘onderweg naar MAAS!’ te gaan. Tijdens deze ‘Maas voyage’ kun je ‘theater tanken’ bij Het Magisch Theatertje en theaterschool de Zuidelingen, een ‘performance pitstop’ maken bij Banka Studios, en proeven van cultuur bij Kuma Muziekschool Maastricht.

In het weekend van 9 & 10 september transformeren verschillende locaties in de stad in jouw favoriete vakantieplekken. Denk aan Bassin Beach, waar een muzikale en theatrale strandsfeer in en om het water zal heersen. Aan de Costa Kesselskade zing je mee met bekende artiesten, op het Vrijthof vind je de Vrijthof Village, een dorp op het plein in mediterrane sferen met een eigen museum, markt en muziek. En vergeet natuurlijk Camping Kosmos niet! Op het Richie Backfire plein gaat onder de openlucht het dak van de tent! Kan dat? Natuurlijk! Want waar je ook bent, cultuur omringt je.

Het festival is er voor iedereen, van jong tot oud. Er worden zelfs speciaal Maas-Voyage bussen ingezet om je tijdens naar het festival te brengen. Dus duik er ‘es in het programma en dompel jezelf onder in een vakantie vol culturele verrassingen!

Adres
Rechtstraat 30, 6221 EJ Maastricht

E-Mail
contact@festivalmaas.nl

Telefoon
0616445828 Petra
0629917374 Seb

Website
www.culturamosae.nl

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.

We spannen ons in om het festival MAAS! voor iedereen toegankelijk te maken. Naast het feit dat het festival volledig gratis is, zorgen we ervoor dat de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn voor bezoekers met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers.

Costa Kesselskade, Vrijthof Village en Bassin Beach zijn allemaal gelijkvloers toegankelijk.

Voor Camping Kosmos is er bij de ingang een trap aanwezig. We hebben echter een alternatieve ingang voor mensen met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers gecreëerd. Deze ingang bevindt zich aan de achterkant van het festivalterrein, naast het witte huisje en de slagboom. Je kunt deze ingang vinden door het volgende adres in te voeren: Fransensingel 65, Maastricht. Hierdoor hoef je niet de trap naast Lumìere en Bureau Europa te gebruiken.

TOEKANGELIJKHEID
van maas!

FESTIVAL