duik ER ‘es in
Muziek

Sven Ratzke

Speciaal voor Festival MAAS! geeft Sven Ratzke een uniek concert op Camping Kosmos. Naast werk uit het repertoire van Kurt Weill en ander materiaal, zal Ratzke een mix spelen uit zijn opkomende theatershow Marlene, waarin hij een ode brengt aan het leven en werk van legendarische chansonnière Marlene Dietrich.

Specially for Festival MAAS!, Sven Ratzke will give a unique concert at Camping Kosmos. In addition to pieces from the repertoire of Kurt Weill and other material, Ratzke will perform a mix from his upcoming theater show “Marlene,” in which he pays tribute to the life and work of the legendary chanteuse Marlene Dietrich.

Geprogrammeerd door:

CAMPING kosmos

9 Sept

19:00

La Grande Salle, Muziekgieterij, Maastricht

31.03.2020_Sven_Ratzke_at_Dennis_Veltman_1-e06665a1

BEKIJK OP DEZE LOCATIE OOK:

Mickael Karkousse
17:00
The legendary all star rbr big band sensation
18:00
Viktor
19:00
DisCART
20:00
Greg Shapiro
20:30
Sally Dansgezelschap Maastricht
20:30

WELKOM
bij EDITIE
2023 van
maas!

FESTIVAL

Stadsfestival MAAS! is het verlengde van je vakantie: een gratis toegankelijk cultuurfestival waar kunst, theater, muziek, dans, film en food samenkomen.

Van 6 – 8 september is het tijd om ‘onderweg naar MAAS!’ te gaan. Tijdens deze ‘Maas voyage’ kun je ‘theater tanken’ bij Het Magisch Theatertje en theaterschool de Zuidelingen, een ‘performance pitstop’ maken bij Banka Studios, en proeven van cultuur bij Kuma Muziekschool Maastricht.

In het weekend van 9 & 10 september transformeren verschillende locaties in de stad in jouw favoriete vakantieplekken. Denk aan Bassin Beach, waar een muzikale en theatrale strandsfeer in en om het water zal heersen. Aan de Costa Kesselskade zing je mee met bekende artiesten, op het Vrijthof vind je de Vrijthof Village, een dorp op het plein in mediterrane sferen met een eigen museum, markt en muziek. En vergeet natuurlijk Camping Kosmos niet! Op het Richie Backfire plein gaat onder de openlucht het dak van de tent! Kan dat? Natuurlijk! Want waar je ook bent, cultuur omringt je.

Het festival is er voor iedereen, van jong tot oud. Er worden zelfs speciaal Maas-Voyage bussen ingezet om je tijdens naar het festival te brengen. Dus duik er ‘es in het programma en dompel jezelf onder in een vakantie vol culturele verrassingen!

Adres
Rechtstraat 30, 6221 EJ Maastricht

E-Mail
contact@festivalmaas.nl

Telefoon
0616445828 Petra
0629917374 Seb

Website
www.culturamosae.nl

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.

We spannen ons in om het festival MAAS! voor iedereen toegankelijk te maken. Naast het feit dat het festival volledig gratis is, zorgen we ervoor dat de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn voor bezoekers met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers.

Costa Kesselskade, Vrijthof Village en Bassin Beach zijn allemaal gelijkvloers toegankelijk.

Voor Camping Kosmos is er bij de ingang een trap aanwezig. We hebben echter een alternatieve ingang voor mensen met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers gecreëerd. Deze ingang bevindt zich aan de achterkant van het festivalterrein, naast het witte huisje en de slagboom. Je kunt deze ingang vinden door het volgende adres in te voeren: Fransensingel 65, Maastricht. Hierdoor hoef je niet de trap naast Lumìere en Bureau Europa te gebruiken.

TOEKANGELIJKHEID
van maas!

FESTIVAL