duik ER ‘es in
Muziek

John Tana

Het fictieve personage John Tana zou opgegroeid zijn in een ongure buurt in Marseille waar hij al van kleins af aan bezig was met muziek maken. In 1989 startte hij zogezegd in Maastricht met zijn muziekcarrière, maar pas in 2022 begon de zanger eindelijk wat succes te kennen. Tana is meestal gekleed in een wit maatpak met een zwarte vlinderdas en hij draagt altijd een pilotenzonnebril. Optreden doet hij vaak met een sigaret in de hand. Daar hij francofiel is, heeft hij een roeping dé nieuwe Maastrichtse chansonnier te worden, een muziekfiguur waar volgens hem in de stad grote behoefte aan is.

The fictional character John Tana is said to have grown up in an unsavory neighborhood in Marseille where he has been making music from an early age. In 1989 he supposedly started his music career in Maastricht, but it was not until 2022 that the singer finally started to have some success. Tana is usually dressed in a white tailored suit with a black bow tie and always wears aviator sunglasses. He often performs with a cigarette in hand. Because he is a Francophile, he has a vocation to become the new Maastricht chansonnier, a musical figure for whom he believes there is a great need in the city.

Website: www.johntana.nl

CAMPING kosmos

10 Sept

13:00

Stage Wim, Richie Backfireplein, Maastricht

John Tana in 1984

BEKIJK OP DEZE LOCATIE OOK:

DisCART
12:30
Camping Bingo met John Tana
13:30
House of Strength – Rover
14:00
Nigel Otermans
14:30
Zout
15:00
Scott & Muriel
15:00

WELKOM
bij EDITIE
2023 van
maas!

FESTIVAL

Stadsfestival MAAS! is het verlengde van je vakantie: een gratis toegankelijk cultuurfestival waar kunst, theater, muziek, dans, film en food samenkomen.

Van 6 – 8 september is het tijd om ‘onderweg naar MAAS!’ te gaan. Tijdens deze ‘Maas voyage’ kun je ‘theater tanken’ bij Het Magisch Theatertje en theaterschool de Zuidelingen, een ‘performance pitstop’ maken bij Banka Studios, en proeven van cultuur bij Kuma Muziekschool Maastricht.

In het weekend van 9 & 10 september transformeren verschillende locaties in de stad in jouw favoriete vakantieplekken. Denk aan Bassin Beach, waar een muzikale en theatrale strandsfeer in en om het water zal heersen. Aan de Costa Kesselskade zing je mee met bekende artiesten, op het Vrijthof vind je de Vrijthof Village, een dorp op het plein in mediterrane sferen met een eigen museum, markt en muziek. En vergeet natuurlijk Camping Kosmos niet! Op het Richie Backfire plein gaat onder de openlucht het dak van de tent! Kan dat? Natuurlijk! Want waar je ook bent, cultuur omringt je.

Het festival is er voor iedereen, van jong tot oud. Er worden zelfs speciaal Maas-Voyage bussen ingezet om je tijdens naar het festival te brengen. Dus duik er ‘es in het programma en dompel jezelf onder in een vakantie vol culturele verrassingen!

Adres
Rechtstraat 30, 6221 EJ Maastricht

E-Mail
contact@festivalmaas.nl

Telefoon
0616445828 Petra
0629917374 Seb

Website
www.culturamosae.nl

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.

We spannen ons in om het festival MAAS! voor iedereen toegankelijk te maken. Naast het feit dat het festival volledig gratis is, zorgen we ervoor dat de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn voor bezoekers met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers.

Costa Kesselskade, Vrijthof Village en Bassin Beach zijn allemaal gelijkvloers toegankelijk.

Voor Camping Kosmos is er bij de ingang een trap aanwezig. We hebben echter een alternatieve ingang voor mensen met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers gecreëerd. Deze ingang bevindt zich aan de achterkant van het festivalterrein, naast het witte huisje en de slagboom. Je kunt deze ingang vinden door het volgende adres in te voeren: Fransensingel 65, Maastricht. Hierdoor hoef je niet de trap naast Lumìere en Bureau Europa te gebruiken.

TOEKANGELIJKHEID
van maas!

FESTIVAL