duik ER ‘es in
Cabaret

Scott & Muriel

Scott & Muriel noemen zichzelf “The Accidental Illusionists”. Dat zijn illusionisten die zichzelf niet al te serieus nemen! Het lijkt er in de show steeds op dat alles per ongeluk gebeurt, maar dat is niet zo. Alles in de shows wordt zorgvuldig gepland en geconstrueerd om de perfecte illusie van een hilarische mislukking te creëren. Scott & Muriel geloven dat het verrassen van mensen, publiek aan het lachen te maken om ze vervolgens te verbazen met ongelooflijke magie. Dit is een geweldig recept om mensen gelukkig te maken.

Muriel Brugman uit Nederland, en Scott Nelson, oorspronkelijk uit Californië (maar nu ook een Nederlandse burger!) zijn de echte namen van deze twee top-artiesten. Alle shows bestaan ​​uit originele illusies die zij zelf hebben gemaakt, gecombineerd met hysterische non-verbale komedie. In 1999 zijn Scott & Muriel een samenwerking met elkaar aan gegaan en na een jaar reisden zij naar Lissabon Lissabon, Portugal, om deel te nemen aan de

Wereldkampioenschappen Magie. Uit 140 inzendingen uit de hele wereld werd de hilarische act van Scott & Muriel beoordeeld als de allerbeste act van de hele Wereld en zij kregen de prestigieuze Grand Prix toegekend. En zo werden zij het eerste komische duo in de geschiedenis dat de titel won: “World Champions of Magic”

What’s an Accidental Illusionist? It’s an illusionist that doesn’t take himself – or herself – too seriously! And while it may look like everything in the shows of Scott & Muriel is happening by accident – it isn’t! They’ve planned out and constructed everything carefully in order to create the perfect illusion of a hilarious disaster.

Scott and Muriel believe that surprising people, making them laugh, and then amazing them with some incredible magic, is a terrific recipe for making people happy. In real life they are Scott Nelson, originally from California (but now a Dutch citizen as well!) and Muriel Brugman of the Netherlands.

All shows consist of original illusions that they created theirselves, combined with hysterical non-verbal comedy.

Scott & Muriel began working together in 1999. One year later they travelled to Lisbon, Portugal, to compete in the World Championships of Magic.
Out of 140 entries from around the world, the act was judged to be the very best act, and they were awarded the prestigious Grand Prix.
And so they became the first comedy duo in history to win the title:

CAMPING kosmos

10 Sept

15:00

Peet Stage, Richie Backfireplein, Maastricht

Scott and Muriel Photo 11 Wound Up (1)

BEKIJK OP DEZE LOCATIE OOK:

DisCART
12:30
John Tana
13:00
Camping Bingo met John Tana
13:30
House of Strength – Rover
14:00
Nigel Otermans
14:30
Zout
15:00

WELKOM
bij EDITIE
2023 van
maas!

FESTIVAL

Stadsfestival MAAS! is het verlengde van je vakantie: een gratis toegankelijk cultuurfestival waar kunst, theater, muziek, dans, film en food samenkomen.

Van 6 – 8 september is het tijd om ‘onderweg naar MAAS!’ te gaan. Tijdens deze ‘Maas voyage’ kun je ‘theater tanken’ bij Het Magisch Theatertje en theaterschool de Zuidelingen, een ‘performance pitstop’ maken bij Banka Studios, en proeven van cultuur bij Kuma Muziekschool Maastricht.

In het weekend van 9 & 10 september transformeren verschillende locaties in de stad in jouw favoriete vakantieplekken. Denk aan Bassin Beach, waar een muzikale en theatrale strandsfeer in en om het water zal heersen. Aan de Costa Kesselskade zing je mee met bekende artiesten, op het Vrijthof vind je de Vrijthof Village, een dorp op het plein in mediterrane sferen met een eigen museum, markt en muziek. En vergeet natuurlijk Camping Kosmos niet! Op het Richie Backfire plein gaat onder de openlucht het dak van de tent! Kan dat? Natuurlijk! Want waar je ook bent, cultuur omringt je.

Het festival is er voor iedereen, van jong tot oud. Er worden zelfs speciaal Maas-Voyage bussen ingezet om je tijdens naar het festival te brengen. Dus duik er ‘es in het programma en dompel jezelf onder in een vakantie vol culturele verrassingen!

Adres
Rechtstraat 30, 6221 EJ Maastricht

E-Mail
contact@festivalmaas.nl

Telefoon
0616445828 Petra
0629917374 Seb

Website
www.culturamosae.nl

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.

We spannen ons in om het festival MAAS! voor iedereen toegankelijk te maken. Naast het feit dat het festival volledig gratis is, zorgen we ervoor dat de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn voor bezoekers met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers.

Costa Kesselskade, Vrijthof Village en Bassin Beach zijn allemaal gelijkvloers toegankelijk.

Voor Camping Kosmos is er bij de ingang een trap aanwezig. We hebben echter een alternatieve ingang voor mensen met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers gecreëerd. Deze ingang bevindt zich aan de achterkant van het festivalterrein, naast het witte huisje en de slagboom. Je kunt deze ingang vinden door het volgende adres in te voeren: Fransensingel 65, Maastricht. Hierdoor hoef je niet de trap naast Lumìere en Bureau Europa te gebruiken.

TOEKANGELIJKHEID
van maas!

FESTIVAL