duik ER ‘es in
Theater

Zout

Lust Liefde Leeftijd 
Speciaal voor Camping Kosmos speelt Zout een on tour-versie van de voorstelling Lust Liefde Leeftijd. In deze performance nemen 65-plussers je mee in hun zoektocht naar de liefde en praten ze openhartig over hun seksleven. Ieder vanuit hun eigen ervaring; sommige keuzes brachten mooie herinneringen, andere hadden beter niet gemaakt kunnen worden. Lust Liefde Leeftijd gaat over hoe intimiteit op oudere leeftijd gezocht, verlangd, verloren en gevonden wordt.

“Een tweeënnegentigjarige acteur merkt op: ‘a dirty mind is a joy for ever’. Zo’n citaat is tekenend voor de voorstelling, er zit veel humor in waar het publiek grinnikend op reageert; het is zo herkenbaar. (Brabant Cultureel)

Especially for Camping Kosmos, Zout plays an on tour version of the show Lust Liefde Leeftijd (Lust Love Age). In this performance over-65s take you through their search for love and talk open-heartedly about their sex lives. Each from their own experience; some choices brought great memories, while others should better not have been made. Lust Liefde Leeftijd is about how intimacy is sought, desired, lost and found at older ages.

“A ninety-two-year-old actor remarks: ‘a dirty mind is a joy for ever’. Such a quote is indicative of the performance, there is a lot of humor in it to which the audience chuckles; it is so recognisable.” (Brabant Cultureel)

Foto: Barbara Medo

CAMPING kosmos

10 Sept

15:00

La Grande Salle, Muziekgieterij, Maastricht

ZOUT Lust Liefde Leeftijd Campagnebeeld Barbara Medo _Barbara Medo VK

BEKIJK OP DEZE LOCATIE OOK:

DisCART
12:30
John Tana
13:00
Camping Bingo met John Tana
13:30
House of Strength – Rover
14:00
Nigel Otermans
14:30
Scott & Muriel
15:00

WELKOM
bij EDITIE
2023 van
maas!

FESTIVAL

Stadsfestival MAAS! is het verlengde van je vakantie: een gratis toegankelijk cultuurfestival waar kunst, theater, muziek, dans, film en food samenkomen.

Van 6 – 8 september is het tijd om ‘onderweg naar MAAS!’ te gaan. Tijdens deze ‘Maas voyage’ kun je ‘theater tanken’ bij Het Magisch Theatertje en theaterschool de Zuidelingen, een ‘performance pitstop’ maken bij Banka Studios, en proeven van cultuur bij Kuma Muziekschool Maastricht.

In het weekend van 9 & 10 september transformeren verschillende locaties in de stad in jouw favoriete vakantieplekken. Denk aan Bassin Beach, waar een muzikale en theatrale strandsfeer in en om het water zal heersen. Aan de Costa Kesselskade zing je mee met bekende artiesten, op het Vrijthof vind je de Vrijthof Village, een dorp op het plein in mediterrane sferen met een eigen museum, markt en muziek. En vergeet natuurlijk Camping Kosmos niet! Op het Richie Backfire plein gaat onder de openlucht het dak van de tent! Kan dat? Natuurlijk! Want waar je ook bent, cultuur omringt je.

Het festival is er voor iedereen, van jong tot oud. Er worden zelfs speciaal Maas-Voyage bussen ingezet om je tijdens naar het festival te brengen. Dus duik er ‘es in het programma en dompel jezelf onder in een vakantie vol culturele verrassingen!

Adres
Rechtstraat 30, 6221 EJ Maastricht

E-Mail
contact@festivalmaas.nl

Telefoon
0616445828 Petra
0629917374 Seb

Website
www.culturamosae.nl

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.

We spannen ons in om het festival MAAS! voor iedereen toegankelijk te maken. Naast het feit dat het festival volledig gratis is, zorgen we ervoor dat de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn voor bezoekers met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers.

Costa Kesselskade, Vrijthof Village en Bassin Beach zijn allemaal gelijkvloers toegankelijk.

Voor Camping Kosmos is er bij de ingang een trap aanwezig. We hebben echter een alternatieve ingang voor mensen met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers gecreëerd. Deze ingang bevindt zich aan de achterkant van het festivalterrein, naast het witte huisje en de slagboom. Je kunt deze ingang vinden door het volgende adres in te voeren: Fransensingel 65, Maastricht. Hierdoor hoef je niet de trap naast Lumìere en Bureau Europa te gebruiken.

TOEKANGELIJKHEID
van maas!

FESTIVAL