duik ER ‘es in
Muziek

Retro Deluxe

Met een flinke dosis knaldrang schakelt Retro deLuxe moeiteloos tussen tijdloze beats, onbeschaamde hits en onvergetelijke klassiekers die op voorhand al garant staan voor een doldwaze dansnacht. Het is ongeremd, kleurrijk en soms ook best een beetje vreemd. Er moet immers een steekje los zitten als je zo eclectisch tekeer kunt gaan als Retro DeLuxe. Met een powerteam aan DJ’s die hun strepen hebben verdiend bij onze feesten zoals 80’s Verantwoord, 90’S NOW en Zer00’s Heroes komt er een bak aan muziekkennis en decor uit al die decennia mee.  Van de macarena tot salsa, hier mag alles uit de kast!

00:00 – 01:00: 80’s
01:00 – 02:00: 90’s
02:00 – 03:00: 00’s

With a hefty dose of bang, Retro deLuxe effortlessly switches between timeless beats, unabashed hits and unforgettable classics that guarantee a crazy night of dancing beforehand. It is uninhibited, colorful and sometimes a little strange. After all, there must be something wrong when you can go as eclectic as Retro DeLuxe. With a power team of DJs who have earned their stripes at our parties such as 80’s Responsible, 90’S NOW and Zer00’s Heroes, we bring along a wealth of music knowledge and decor from all those decades. From the macarena to salsa, anything goes here!

CAMPING kosmos

9 Sept

00:00 - 03:00

La Grande Salle, Muziekgieterij, Maastricht

Scherm­afbeelding 2023-09-02 om 11.31.46

BEKIJK OP DEZE LOCATIE OOK:

Mickael Karkousse
17:00
The legendary all star rbr big band sensation
18:00
Sven Ratzke
19:00
Viktor
19:00
DisCART
20:00
Greg Shapiro
20:30

WELKOM
bij EDITIE
2023 van
maas!

FESTIVAL

Stadsfestival MAAS! is het verlengde van je vakantie: een gratis toegankelijk cultuurfestival waar kunst, theater, muziek, dans, film en food samenkomen.

Van 6 – 8 september is het tijd om ‘onderweg naar MAAS!’ te gaan. Tijdens deze ‘Maas voyage’ kun je ‘theater tanken’ bij Het Magisch Theatertje en theaterschool de Zuidelingen, een ‘performance pitstop’ maken bij Banka Studios, en proeven van cultuur bij Kuma Muziekschool Maastricht.

In het weekend van 9 & 10 september transformeren verschillende locaties in de stad in jouw favoriete vakantieplekken. Denk aan Bassin Beach, waar een muzikale en theatrale strandsfeer in en om het water zal heersen. Aan de Costa Kesselskade zing je mee met bekende artiesten, op het Vrijthof vind je de Vrijthof Village, een dorp op het plein in mediterrane sferen met een eigen museum, markt en muziek. En vergeet natuurlijk Camping Kosmos niet! Op het Richie Backfire plein gaat onder de openlucht het dak van de tent! Kan dat? Natuurlijk! Want waar je ook bent, cultuur omringt je.

Het festival is er voor iedereen, van jong tot oud. Er worden zelfs speciaal Maas-Voyage bussen ingezet om je tijdens naar het festival te brengen. Dus duik er ‘es in het programma en dompel jezelf onder in een vakantie vol culturele verrassingen!

Adres
Rechtstraat 30, 6221 EJ Maastricht

E-Mail
contact@festivalmaas.nl

Telefoon
0616445828 Petra
0629917374 Seb

Website
www.culturamosae.nl

Festival MAAS! maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren.

We spannen ons in om het festival MAAS! voor iedereen toegankelijk te maken. Naast het feit dat het festival volledig gratis is, zorgen we ervoor dat de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn voor bezoekers met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers.

Costa Kesselskade, Vrijthof Village en Bassin Beach zijn allemaal gelijkvloers toegankelijk.

Voor Camping Kosmos is er bij de ingang een trap aanwezig. We hebben echter een alternatieve ingang voor mensen met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers gecreëerd. Deze ingang bevindt zich aan de achterkant van het festivalterrein, naast het witte huisje en de slagboom. Je kunt deze ingang vinden door het volgende adres in te voeren: Fransensingel 65, Maastricht. Hierdoor hoef je niet de trap naast Lumìere en Bureau Europa te gebruiken.

TOEKANGELIJKHEID
van maas!

FESTIVAL